Puh: +86 755 2357 1734

Väkijoukko: +86 189 2287 9832

Sähköposti:

Blogit/uutiset

Koti - Meistä - Blogit/uutiset - Kuinka löytää ammattimainen muovimuottien ja työkalujen toimittaja kilpailukykyiseen hintaan Kiinasta?

Kuinka löytää ammattimainen muovimuottien ja työkalujen toimittaja kilpailukykyiseen hintaan Kiinasta?

02. 28, 2022

Muovin ruiskuvalu on tulossa yhä suositummaksi nykyaikaisessa teollisessa valmistusympäristössä. Jos haluat valmistaa toistuvan massan edullisen tuotteen, muovausratkaisu on nopein ja halvin ratkaisu sinulle. Joten on erittäin tärkeää löytää ammattimainen muovimuottien ja -työkalujen toimittaja rakentaakseen korkealaatuisia muovimuotteja ja -työkaluja kilpailukykyiseen hintaan kaikkiin uusiin muovipuristustarpeisiin/projekteihin. Kiinalaiset muotit ovat paras valintasi, jos löydät kilpailukykyiseen hintaan muottiratkaisun


Otetaan esimerkkinä autoteollisuudesta, pieni henkilöauto, se tarvitsee yhteensä noin 6000 työkalusarjaa (mukaan lukien muoviruiskutyökalut, meistotyökalut, vaahtotyökalut ja painevalutyökalut). Normaalisti jos yrityksesi on Maailmanlaajuinen johtaja alallasi, sinulla pitäisi olla tiukka ja vakaa toimitusketjujärjestelmä ja haluat valita suoraan tason 1 tai tason 2 autotoimittajan. Mutta jos olet tason 2 autoyritys, kuinka voit valita oman toimittajasi, erityisesti työkalutoimittajallesi? Valitse silti teollisuuden johtava työkalujen toimittaja vai valitse vain halvimman hinnan toimittaja? Vaikuttaa siltä, että se ei ole hyvä vaihtoehto sinulle. Jos valitset johtavaksi yritykseksi palvelevan yrityksen, on normaalisti paljon enemmän kustannuksia ja alhaisempi tehokkuus reaktioajassa ja palvelussa. Jos valitset halvimman toimittajan, sillä voi olla erittäin huono laatu ja muita riskejä. Liian monet yritykset joutuvat näihin kahteen väärään hankintastrategiaan ja valittavat aina, koska ne ovat niin huonoja ja heillä ei ole vaihtoehtoja.


Parhaiden aikojen muotti- ja muovituotteet Technology Ltd keskikokoisena ammattimaisena muoviruiskumuottien valmistajana pyrimme olemaan strateginen pitkäaikainen muovimuotti- ja -työkalukumppanisi kilpailukykyiseen hintaan. Olemme palvelleet monia asiakkaita Amerikasta, Kanadasta, EU:sta jne. useiden vuosien ajan ja rakennamme mainettamme korkealaatuisella ja runsaalla kokemuksellamme.


Jos löydät ulkoistetun työkalutoimittajan edullisilta alueilta, Jos löydät luotettavan ja ammattimaisen muovin ruiskuvalutoimittajan, kerro minulle, autamme sinua löytämään paremman ratkaisun. Kerro minulle, niin annamme sinulle lisää luottamusta uuteen projektiisi.


Ammattimaisen muovimuotin löytäminen