Puh: +86 755 2357 1734

Väkijoukko: +86 189 2287 9832

Sähköposti:

Suunnittelu ja prototyyppi

Koti - Palvelut - Suunnittelu ja prototyyppi

Osan suunnittelu ja prototyyppien valmistus

Jos voit haaveilla siitä, voimme rakentaa sen.

Parhaat ajat home- ja muovituotteet Technology Ltd. on monipuolista suunnittelu- ja kehityskykyä, joka työskentelee yhteistyössä monipuolisen asiakaskuntamme kanssa tuottaakseen erittäin luovia tuotesuunnitteluratkaisuja. Työskentelemme asiakkaiden kanssa startupeista suuriin OEM-valmistajiin, ja tuomme tuoteideat markkinoille tehokkaasti ja saumattomasti Best Times Mouldin täysin integroidun tuotekehityskyvyn avulla.


Alkaen konseptiideoinnista ja digitaalisesta suunnittelusta, kokeneiden suunnittelijoiden tiimimme toteuttaa asiakkaan näkemyksen ja herättää sen eloon. Suunnittelukykymme avulla varmistamme asiakkaan vision toimivuuden säilyttäen samalla luovan kuvan. Valmistamme täysikokoisia savimalleja käyttämällä erittäin tarkkoja 5-akselisia myllyjämme. Toteutettu korkeimmalla laadulla ja sitoutumisella,


Parhaat ajat home- ja muovituotteet Technology Ltd. Creative Services tukee asiakkaiden tarpeita ideoinnista tuotantotason julkaisuihin ja prototyyppeihin.


Sinä määrittelet puitteet - Tarjoamme ratkaisut.

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Prototyyppi

Suunnittelijamme työskentelevät kanssasi mukautetun osasuunnittelun ja prototyypin suunnittelussa ennen muotin valmistusta ja muovin ruiskuvalua varmistaakseen, että suunnittelu täyttää 100 % asiakkaiden työkalustandardit ja muovausvaatimukset.

Pyydä tarjous