Puh: +86 755 2357 1734

Väkijoukko: +86 189 2287 9832

Sähköposti:

Meistä

Koti - Meistä

Yrityksen profiili

Best Times Mould & Plastic on muoviruiskumuotteja valmistava ja räätälöityjen muovien ruiskuvaluyritys. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus muottien valmistuksesta ja muovivaluteollisuudesta. Best Times Mould & Plastic perustettiin vuonna 2007, ja se sijaitsee Shenzhenin kaupungissa, Guangdongin maakunnassa Kiinassa.


Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. kattaa 6500 neliömetrin tehtaan ja työllistää 130 henkilöä. Meillä on ammattitaitoinen suunnittelu- ja valmistustiimi, jolla on laaja kokemus muottien valmistuksesta ja muovin ruiskuvalukentästä. Meillä on tarkkuus CNC-työstökeskus, EDM, peili-EDM, lanka-EDM, jyrsinkone, hiomakone korkean tarkkuuden muotin valmistukseen vastaamaan asiakkaidemme kustannuksia, korkeaa laatua ja nopeaa toimitusaikaa.


Best Times Mould & Plastic on myös varustettu edistyneillä muoviruiskuvalukoneilla 60 tonnin - 2500 tonnin puristusvoimalla, mukaan lukien usean pistoksen ruiskupuristuskone 2- ja 3-ruiskuvalukoneisiin.

Tiimimme

Best Times Mould & Plasticissa meillä on ammattimaiset insinööritiimit ja yritysryhmät, joista useimmilla on yli 10 vuoden kokemus muottien valmistusteollisuudesta ja ruiskuvaluteollisuudesta, erityisesti lääketieteen, elektroniikka- ja autoteollisuuden tuotteissa. Tiimiimme kuuluu 10 muottia suunnittelijoita, 2 tarjousinsinööriä, 5 projektiinsinööriä, 3 Q.C-insinööriä, 8 myyntiasiantuntijatiimiä, joilla on monikielinen kyky palvella asiakkaitamme Yhdysvalloista, Kanadasta, Saksasta, Ranskasta, Iso-Britanniasta, Espanjasta, Puolasta, Tšekkistä jne.

Markkinat, joita palvelemme

Best Times Mould & Plastic on palvellut asiakkaitamme auto-, elektroniikka-, lääketieteen ja laboratorioiden, taloustavaroiden, kodinkoneiden, tietoliikenteen, valaistuksen, sähkö-, teollisuuslaitteiden, pakettien, putkien liitosten, urheilun ja vapaa-ajan, lelujen, moottoripyörän, ruoanlaiton aloilta. astiat jne.

Monet asiakkaat Yhdysvalloista, Kanadasta, Saksasta, Ranskasta, Iso-Britanniasta, Espanjasta, Puolasta, Tsekistä jne. luottavat meihin. Olemme täällä vastaamassa tarpeisiisi mukautetuissa uusissa projekteissa ja tuotteissa.

Pyydä tarjous