Puh: +86 755 2357 1734

Väkijoukko: +86 189 2287 9832

Sähköposti:

Blogit/uutiset

Koti - Meistä - Blogit/uutiset - Kuumakanavajärjestelmä muoviruiskumuotille Osaaminen

Kuumakanavajärjestelmä muoviruiskumuotille Osaaminen

03. 08, 2022

Miksi tarvitsemme kuumakanavajärjestelmän muoviruiskumuotteihin?

Muotin kylmäkanava tarkoittaa muotin ontelon ja portin välistä osaa. Sula muovi säilyttää juoksevuuden jakoputken sisällä ruiskutuspaineen ja oman lämpönsä ansiosta. Muovausmateriaalin osana jakoputki ei kuitenkaan ole tuotteen osa. Tästä johtuen muottia suunniteltaessa meidän on otettava huomioon paitsi täyttö, myös materiaalia säästävä tuotanto lyhentämällä tai pienentämällä jakokanavaa; itse asiassa, se on erittäin vaikeaa, että meillä on molemmat läpi cold runner.but hot runner järjestelmä voi ratkaista tämän ongelman.


Hot Runnerien tyypit ja sovellukset:

Kuumakanavaa käytettäessä oikea porttityypin valinta on erittäin tärkeää, koska portin tyyppi määrää suoraan kuumakanavakomponenttien valinnan sekä muottien valmistuksen ja suunnittelun. Siksi kuumakanava voidaan luokitella 3 tyyppiin portin tyypin perusteella, eli (1) kuumakärkijärjestelmä, (2) kuumakanavajärjestelmä ja (3) venttiiliportainen kuumakanavajärjestelmä.


Hot Tip Hot Runner

Se on laajimmin käytetty kuumakanava, koska jokainen kuumakanavatoimittaja tarjoaa tämän järjestelmän. Vaikka eri toimittajien järjestelmissä on erimuotoiset ja -kokoiset eri suuttimet ja suutinsisäkkeet, ne toimivat täsmälleen samalla tavalla, mikä tarkoittaa tarkasti portin muovauslämpötilan säätöä ja säätöä menetelmällä, joka yhdistää sisäosan kuumakärjen etuosassa. jäähdytysjärjestelmällä varustettu suutin. Jokainen kuumajuoksuyritys on sijoittanut paljon rahaa hot tipin t&k:hon.


Kuuma kärki kuumakanavajärjestelmää voidaan käyttää useimpiin muovimuovausmateriaaleihin, kuten PP, PE, PS, LCP, PA, PET, PBT, PEEK, POM, PEI, PMMA, ABS, PVC, PC, PSU ja TPU jne. Yleisesti ottaen kuumakärkiporttia käytetään keskikokoisten ja pienten osien valmistukseen, esim. sopii makroosien valmistukseen. Portin poikkileikkaushalkaisija on yleensä 0,5–2,0 mm.


Sprue Gating Hot Runner

Suulakeputken kuumakanavassa sula muovi tulee avoimen putken kautta muotin onteloon. Sulavirtauksen painehäviö porttialueella on hyvin pieni. Kuumakanavajärjestelmä soveltuu paremmin keskikokoisten ja suurten osien valmistukseen. portin merkki näkyy paremmin suuremman koon vuoksi. Niinpä jousiportin kuumakanavajärjestelmää käytetään yleensä sisäisiin tuotteisiin tai komponentteihin, joilla ei ole korkeita vaatimuksia portin merkkien ulkonäölle. Myös jousiporttia käytetään usein yhdessä kylmäkanavan kanssa, eli otetaan suutin pääkanavaksi ja juoksuputkeksi ja suunnitellaan jousiportti kylmäkanavaa pitkin. Sovelluksessa jousiporttia voidaan suurentaa tasaisen virtauksen takaamiseksi, koska kylmäkanavassa olevilla portin jälkillä ei ole merkitystä.


Valve Gating Hot Runner

Venttiiliportauksen kuumakanava on toinen kuumakanavajärjestelmä, jonka toimittavat maailmanlaajuiset valtavirran kuumakanavayritykset. Venttiilin tappiohjaimen kautta tämä neulajärjestelmä avaa tai sulkee mekaanisesti portin ennalta asetettuna aikana. Tämän tyyppisellä kuumakanavalla on kahden edellisen järjestelmän (Hot Tip Hot Runner & Sprue Gating Hot Runner) edut, kuten portin avaus-/sulkemisajan säätö manuaalisesti, tasaisen ja kiiltävän porttimerkin mahdollistaminen ja kuumakanavasovelluksen laajentaminen.

(Parhaat ajat home- ja muovituotteet Technology Ltd.)


Kuumakanavajärjestelmä muovin ruiskutukseen muottitieto


Kuumakanavajärjestelmä muovin ruiskutukseen muottitieto