Puh: +86 755 2357 1734

Väkijoukko: +86 189 2287 9832

Sähköposti:

Tekninen keskus

Koti - Projektinhallinta - Tekninen keskus - Lämpökovettuvat muotit Esittely

Lämpökovettuvat muotit Esittely

03. 09, 2022

Best Times Mould on myös erikoistunut SMC/BMC/GMT/LFT-muotteihin yli kymmenen vuoden ajan.


SMC (levymuottiyhdiste) on seos polymeerihartsia, täyteaineita, kuituvahvikkeita, katalyyttiä, pigmenttejä, stabilointiaineita, irrokeaineita ja sakeuttamisaineita. SMC:n valmistus on jatkuva in-line-prosessi.


Tämä prosessi tuottaa lujia, monimutkaisia osia useissa eri koossa. Sopivat metallisuuttimet asennetaan hydrauliseen muovauspuristimeen. Materiaalipanos asetetaan muottiin manuaalisesti tai robotilla; lämmitetyt muotin puolikkaat suljetaan ja niihin kohdistetaan jopa 2000 psi painetta. Jaksoaika vaihtelee yhdestä viiteen minuuttiin osan koosta ja paksuudesta riippuen. Ominaisuudet, kuten rivat, ulkonemat ja sisäosat, voidaan muotoilla sisään.


Puristuspuristetuille lasikuituosille on ominaista verkkokoko ja muoto, kaksi erinomaista viimeisteltyä pintaa ja erinomainen osien välinen toistettavuus. Leikkaus- ja viimeistelykustannukset ovat minimaaliset.


Työkalussa on muotissa olevat pinnoitteet ja tyhjiöjärjestelmä, jotka parantavat pinnan maalauskykyä ja poistavat pohjamaalin tarpeen.


Väriyhdistelmiä voidaan muokata.


SMC-muovausosien etu on seuraava:

1. Hyvä mittapysyvyys, mukaan lukien erinomainen lämmönkestävyys.

2. Pigmentoituva muotoiltuihin väreihin, paras ulkonäkö ja muottirakenne.

3. Erinomainen omaisuuden säilyttäminen kylmissä ja kuumissa ympäristöissä.

4. Soveltuu ulkokäyttöön sovelluksissa, joihin liittyy UV-altistus ja vesi.


BMC-muotti (bulkkimuovausyhdiste) käyttää lämpökovettuvaa muovia, joka koostuu polymeerihartsista, erilaisista täyteaineista, kuituvahvikkeista, katalyyteistä, stabilointiaineista ja pigmenteistä, jotka muodostavat viskoosin. Se on erittäin täytetty ja vahvistettu lyhyillä kuiduilla.


BMC:tä on saatavana bulkkisäkeissä sekä etanamuodossa. Sekoitus voidaan tehdä useilla tavoilla. Lasin ja tahnan yhdistämiseen on kolme tapaa: jatkuvatoiminen ruuvisekoitin, sigma-teräsekoitin ja auranteräsekoitin. Valittu prosessi riippuu tietyistä tuotteen ominaisuuksista, tuotteen muodosta ja tilavuudesta.


Loppukäyttösovelluksesta riippuen yhdisteet formuloidaan saavuttamaan tiukka mittojen hallinta, liekinkestävyys, korkea dielektrinen lujuus, korroosion- ja tahrankestävyys ja värin stabiilisuus. Erinomaisten virtausominaisuuksiensa ansiosta BMC-muotit sopivat hyvin monenlaisiin yksityiskohtien ja mittojen tarkkuutta vaativiin sovelluksiin. Materiaalia on saatavana useissa eri väreissä.


Lisäksi BMC-muotti soveltuu joko puristusmuovaukseen tai ruiskuvaluun. BMC:n puristamalla valmistetaan monimutkaisia komponentteja, kuten sähkölaitteita, autokomponentteja, sähkölaitteiden ja työkalujen koteloita suurissa teollisissa määrissä.


GMT on Glass Mat Reforced Thermoplastics, eräänlainen levymuovausmassa, jossa on kuituvahvisteista kestomuovia. Se valmistetaan suurilla laminaattoreilla käyttämällä termoplastista hartsia ja yhtä tai useampaa vahvistusmuotoa. Prosessilla saadaan kevyt, osittain tiivistetty, puolivalmiita komposiittilevyjä. Useimmat lomakkeet valmistetaan 1300-1400 mm leveyksillä. Jotkut uudemmat lomakkeet on kuitenkin tehty suurempiin, mutta omien leveysten mukaan. Arkkimateriaali voidaan leikata sopivaan kokoon sopivaksi sijoitukseen työkaluun tiettyä sovellusta varten, ja se voi myös sisältää koristeellisen tai toiminnallisen pinnan, joka on laminoitu toiselle puolelle. GMT-muotti mahdollistaa suurten osien valmistuksen alhaisilla työkalukustannuksilla ja nopeilla kiertoajoilla puristusmuovauksella. Osien yhdistämisen mahdollisuus tarjoaa mahdollisuuden vähentää painoa ja kustannuksia entisestään.


GMT-muottiosien etu: regeneroidun, alhaisen muovauspaineen hyödyntäminen, pitkä varastointiaika, lyhyt muotoilujakso, korkea tuotantotehokkuus.


GMT-muottia käytetään enimmäkseen autoteollisuudessa ja rakentamisessa, kemianteollisuudessa, pakkauksissa, urheiluvälineissä jne.


LFT on bulkkimuovausmateriaali, jossa on jatkuvat kuitufilamentit, jotka kulkevat pelletin koko pituudelta, mikä mahdollistaa näiden materiaalien samanaikaisen lujuuden, jäykkyyden ja iskunkestävyyden parannuksia laajalla lämpötila-alueella.


Samaan aikaan D-LFT (Direct-long fiber thermoplastics) on saatavilla ruisku- tai puristusmuovaukseen. Useimmat D-LFT-järjestelmät syöttävät lasia kaksoisruuviekstruuderiin (TSE), jossa se pilkotaan ruuveilla, kun se sekoitetaan sulaan polymeeriin ja lisäaineisiin, jotka on annosteltu erikseen. Pintakäsittelyn parantamiseksi joissakin järjestelmissä käytetään veitsiä rovingin esisilputtamiseen ennen TSE:hen pääsyä. Tällä menetelmällä saadaan yleensä lyhyempi kuituer, kun taas suora kiertävä syöttö tuottaa pitkiä kuituja ja tuottaa osia, joilla on parempi rakenteellinen suorituskyky.


D-LFT-muotin etuna on, että se voi alentaa tuotantokustannuksia eliminoimalla puolivalmiita tuotteita ja logistiikkaa sekä lisää tuotannon joustavuutta.


Meillä on menestyksekäs kokemus erilaisten muottien valmistamisesta:

· Auton osat: Puskuri, konepelti, runko, etupaneeli, kuorma-auton ovi, kojelauta, lampunvarjostin, jalkalevy, lokasuoja jne.

· Viestintä- ja sähkölaitteet: sähkömittarirasia, kaapelin haararasia, muunnos- ja jakelurasia, ilmastointi, satelliittiantenni jne.

· Saniteetti- ja keittiötarvikkeet: Kylpyamme, pesuallas, pesuallas, kattolevy, runko, seinälevyt jne.

· Ovi: Meillä on ainutlaatuinen kokemus SMC/MDF/HDF-ovivalumuottien valmistamisesta puusyistä.

· Kuljetus: SMC-moottorivene, SMC-junan runko, junan istuin, katto, ikkunakehys ja wc jne.

· Rakenne: Vesisäiliö, septikko jne.

Tunnisteet: SMC Tuck Roof Mod China, valmistajat, toimittajat, tehdas, räätälöity, tarjous, valmistettu Kiinassa, autoosien muotti, BMC-muotti, saniteettitavaramuotti, LFT-muotti, muotti juna- ja suurnopeusjunalle , SMC-muotti, moottorivenemuotti, ovimuotti, SMC-istuinmuotti, uuden energian automuotti, kiinalainen levymuotti, Kiina BMC, kiinalainen bulkkimuotti, Kiina LFT-muotti (pitkäkuituinen lämpömuovi), kiina GMT-lasimattovahvistettu lämpömuovi. Lämpökovettuva muotti Kiina